Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Vrouw aan zet

‘Een sterke vrouw
wie zal haar vinden’

Spreuken 31:10-13
Scroll en lees verder

Vrouw aan zet

‘Een sterke vrouw
wie zal haar vinden’

Spreuken 31:10-13

De wereld heeft sterke vrouwen nodig, daarvan ben ik overtuigd. Met meer vrouwen op leidersposities wordt er beter naar elkaar geluisterd en meer samengewerkt. Daarom ondersteun ik vrouwen in het ontwikkelen en vergroten van hun persoonlijke leiderschapskwaliteiten. Daarvoor organiseer ik regelmatig trainingen, zo kunnen zij met hun verbindende kracht de wereld beter maken.

De vele rollen van de vrouw

Dochter, zus, vriendin, echtgenote, moeder, tante, buurvrouw, collega, mantelzorger, oma, manager: hoeveel verschillende rollen hebben we wel niet? Wat wordt van ons verwacht en wat verwachten we allemaal van onszelf?

Dit komt aan bod tijdens de vrouwentrainingen:

  • vrouwenrollen door de eeuwen heen
  • man/vrouwcommunicatie
  • leiderschapsstijlen
  • verbindende communicatie

Vertel je verhaal, de basis van de training

De vrouwentrainingen zijn op basis van storytelling. Dat betekent dat het startpunt van iedere training jouw eigen verhaal is dat je deelt met de groep. Zo werken we aan het vergroten van een collectief zelfbewustzijn en kun jij krachtig jouw eigen, unieke plek in de samenleving innemen.

Interesse?

Opgeven voor een training kan alvast door een bericht te sturen naar mail@japkedevries.nl.

Interessante artikelen