Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Over Japke

‘Wees de verandering die je
in de wereld wilt zien’

Mahatma Ghandi
Scroll en lees verder

Over Japke

‘Wees de verandering die je
in de wereld wilt zien’

Mahatma Ghandi

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk. Dat was al zo tijdens een carrière in de gezondheidszorg en het bleef nadat ik het roer omgooide en vol enthousiasme aan de slag ging in de groene en agrarische sector. Als intercedent en consultant ontdekte ik dat ik goed was in het begeleiden van mensen in hun loopbaan en het adviseren van organisaties in hun personeelsbeleid. Ik geniet ervan om de juiste mensen op de juiste plek terecht te zien komen en organisaties te zien bloeien.

Nieuwe klanten worden vaste klanten

Nieuwe klanten zijn tevreden over mijn werk en worden vaste klanten. Stil zitten past absoluut niet bij mij. Op professioneel én persoonlijk vlak niet, door het volgen van diverse opleidingen blijf ik me verdiepen en ontwikkelen. Zo doe ik op dit moment een pre-master religiewetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Nieuwsgierigheid naar en verdieping in de drijfveren van mens en maatschappij zijn mijn motivatie.

Ondersteuning bij loopbaanontwikkeling

Inmiddels ondersteun ik al tien jaar zelfstandigen, starters, professionals en organisaties bij vraagstukken over loopbaanontwikkeling. Plezier hebben in wat je doet en doen waar je goed in bent, is mijn motto. Ik leg de lat hoog en ben niet snel tevreden. Ik werk net zo lief één op één als met groepen. Ik bied deskundigheidsbevordering aan en verzorg (team)trainingen in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Noordoostpolder. Ook vrouwenvraagstukken boeien me, over dit onderwerp verzorg ik verschillende workshops.

Interesse? Offerte op maat

Interesse in een traject, workshop of training? Neem dan contact met me op. Elke situatie en aanvraag is uniek en persoonlijk, daarom maak ik graag een offerte op maat. Een offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend net als het kennismakingsgesprek.