Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Loopbaancoaching

‘Ik ben niet wat mij is overkomen.
Ik ben wat ik koos te worden.’

Carl Jung
Scroll en lees verder

Loopbaancoaching

‘Ik ben niet wat mij is overkomen.
Ik ben wat ik koos te worden.’

Carl Jung

Toe aan een volgende stap in je carrière? Maar welke kant op? En hoe? Of je nu van loopbaan wilt veranderen omdat je zelf niet meer gelukkig bent in je beroep of omdat er voor jou geen plek meer is in je huidige organisatie: een loopbaantraject werkt verhelderend. Het geeft nieuwe energie, helpt de juiste keuzes te maken en nieuwe stappen te zetten.

Wat vind jij belangrijk en waar wil je naar toe?

De één gaat elke dag fluitend naar zijn werk, de ander gaat ’s ochtends met tegenzin. Dat laatste kan verschillende oorzaken hebben. Omdat de uitdaging weg is bijvoorbeeld, of omdat alle dagen op elkaar lijken. Je tijd uitzitten kan, maar dat is wel zonde van je tijd én je capaciteiten. Durf een keuze te maken! Met een coachtraject kom je erachter wat voor jou belangrijk is en waar je naar toe wilt.

Er is maar één kapitein op het schip

Tijdens loopbaancoaching gaan we samen op zoek naar antwoorden op vragen als: wat heb je nodig, wat inspireert je, wie ben jij zonder je werk? Maar ook naar wat belemmert je, wat houdt je tegen? Ik ben de spiegel, stel vragen, luister én houd je op koers, maar jij bent en blijft zelf de stuurman.

Loopbaancoaching in Midden- en Noord-Nederland

Een coachtraject bestaat uit een werkboek en acht gesprekken met een interval van twee tot drie weken. In deze weken heb je de tijd om de opdrachten uit het werkboek en/of aanvullende opdrachten te maken. Aan het eind van het traject volgt een afrondend verslag waarmee je een concreet plan hebt en weet wat voor jou belangrijk is en waar je naar toe wilt. De gesprekken vinden plaats bij je thuis, op het werk of op een andere locatie in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Noordoostpolder.