Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Training

‘Wanneer je samen kunt lachen, kun je ook samen werken’

Robert Orben
Scroll en lees verder

Training

‘Wanneer je samen kunt lachen, kun je ook samen werken’

Robert Orben

Natuurlijk, na een training ga je met meer kennis en vaardigheden naar huis, maar ik ga ook voor nieuwe inspiratie en frisse energie in het werken en communiceren met anderen. Hoe? Door te kiezen voor verassende en dynamische werkvormen en leerstijlen.

De doelen van de teamtrainingen bepalen we samen

Samen met het team of de werkgever bepalen we de onderwerpen en doelen van de training. Je leert jezelf én je collega’s op een andere manier kennen en we doorbreken oude gewoontes en patronen.

Voor kleine teams of grote groepen

Niks moet, veel mag en plezier en succes zijn verzekerd. Ik bied de teamtrainingen al aan voor teams vanaf vier personen. Het maximale aantal deelnemers hangt af van het onderwerp en de werkwijze. Vraag naar de mogelijkheden, dan maak ik een offerte op maat.

Locatie van de training

Ik woon in Laag Zuthem, vijf kilometer ten zuidoosten van Zwolle. Mijn werkgebied is daarom Midden- en Noord-Nederland. De locatie voor deze training bepaal ik samen met de deelnemers. Ik kan bijvoorbeeld op het werk langskomen, maar ook een andere locatie is mogelijk. Zelf heb ik een vaste locatie in Heino, ook geschikt voor groepsactiviteiten.