Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Praktische zaken

‘Ik ben overal tegen. Tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor.
Lijkt me logisch.’

Johan Cruijff
Scroll en lees verder

Praktische zaken

‘Ik ben overal tegen. Tot ik een besluit neem, dan ben ik ervoor.
Lijkt me logisch.’

Johan Cruijff

De locatie van trainingen en gesprekken

Ik woon in Laag Zuthem, vijf kilometer ten zuidoosten van Zwolle en bied mijn trainingen en workshops aan in heel Midden- en Noord-Nederland. Voor onder andere intervisie, supervisie en loopbaancoaching in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Noordoostpolder ben je bij mij aan het goede adres.

De locatie voor alle trainingen, intervisie, supervisie, en loopbaancoaching bepaal ik samen met de deelnemer(s). Ik kan bijvoorbeeld op je werk langskomen, maar ook een andere locatie is mogelijk. Zelf heb ik een vaste locatie in Heino, ook geschikt voor groepsactiviteiten.

Voor wie?

Ik werk zowel op aanvraag van werkgevers als werknemers.

Kosten, vergoedingen en de Belastingdienst

De kosten die verbonden zijn aan mijn diensten kunnen door werkgevers als opleidingskosten of transitievergoeding worden gedeclareerd. De meeste werkgevers vergoeden de kosten voor coaching of training voor medewerkers. Heb je geen werkgever, ben je zelfstandige of kun je de kosten bij je werkgever niet declareren, dan kun je ze bij de Belastingdienst declareren als aftrekpost voor opleidingskosten.

Offerte aanvragen

Omdat iedere situatie en aanvraag uniek en persoonlijk is, maak ik offertes op aanvraag. Deze offertes zijn zonder kosten en vrijblijvend net als een kennismakingsgesprek. Een kennismakingsgesprek kan bestaan uit een persoonlijke ontmoeting of een telefonische afspraak. Natuurlijk kunnen ook alle vragen via e-mail of app worden gesteld.