Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Supervisie

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’

Pippi langkous
Scroll en lees verder

Supervisie

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan’

Pippi langkous

Beter worden in je werk? Ervaring en scholing, het helpt allemaal, maar supervisie is ook een goed en bewezen instrument om de kwaliteit van je werk te verhogen. Ongeacht je niveau, want supervisie is effectief voor zowel beginnend beroepsbeoefenaren als ervaren professionals.

Gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling

Supervisie is een vorm van individuele coaching gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jij staat centraal, met jouw kwaliteiten, mogelijkheden én beperkingen. Een probleem kan misschien de aanleiding zijn om voor supervisie te kiezen, maar het probleem is nooit het uitgangspunt, het gaat erom hoe jij ermee omgaat.

Supervisie, een kwestie van durven

Supervisie gaat dus eigenlijk meer over jezelf dan over je werk. En dat kan best spannend zijn. Voor een succesvol traject moet je bereid zijn kritisch naar je functioneren te kijken. Ook moet je durven reflecteren op concrete praktijksituaties en je moet niet bang zijn om te experimenteren met nieuw gedrag. Klinkt goed? Dan is supervisie een geweldige leerwerkmethode voor jou.

Supervisie in Midden- en Noord-Nederland

Interesse in supervisie? Neem contact op voor de mogelijkheden! Ik word zowel ingeschakeld door werkgevers als werknemers. De supervisie kan bij je organisatie plaatsvinden of op een andere locatie in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Noordoostpolder.