Over Japke

Japke de Vries training & advies gaat voor werkplezier, deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze drie zaken staan in combinatie met een hoog arbeidsethos, centraal in mijn werk.

Lees verder

Contact

Intervisie

‘Soms heb je een ander nodig
om het beste uit jezelf te halen’

Steven Pinnoo
Scroll en lees verder

Intervisie

‘Soms heb je een ander nodig
om het beste uit jezelf te halen’

Steven Pinnoo

Het beste uit jezelf of uit je medewerkers halen, hoe doe je dat? Intervisie is daarbij een krachtig instrument. Het vraagt veel inzet van medewerkers en met een goed opgesteld intervisietraject worden grote stappen gezet. Ik ondersteun organisaties bij het opzetten van intervisietrajecten en breng medewerkers de basisvaardigheden bij en train ze om op een gestructureerde en methodische wijze te werken.

Individuele werkvragen oplossen

Intervisie is gericht op het oplossen van individuele werkvragen. Het is geschikt voor mensen die met anderen samen willen leren en die het lef hebben om eigen gedrag onder de loep te nemen en hierover te communiceren.

Zo werkt intervisie

Waarom intervisie werkt? Omdat het allemaal draait om echt te luisteren naar en aandacht geven aan elkaar. Het afspreken van een vast moment om in alle rust en ruimte met elkaar te praten is daar onderdeel van. Niet gewoon zomaar praten, maar met als doel om een werk- of organisatieprobleem van een oplossing te voorzien.

Minimaal vier, maximaal acht deelnemers

Intervisietrajecten zijn geschikt voor minimaal vier en maximaal acht deelnemers. Een traject is niet vrijblijvend, het stelt hoge eisen aan de deelnemers, vraagt eigen inzet, verantwoordelijkheid en keuzes.

Interesse in een intervisietraject op maat?

Benieuwd wat een intervisietraject voor jouw afdeling, team of organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek en een offerte op maat, dan verkennen we de mogelijkheden.

Intervisie in Midden- en Noord-Nederland

Het intervisietraject kan op elke locatie in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en de Noordoostpolder plaatsvinden. Je kunt zelf een locatie aandragen of we maken gebruik van mijn vaste locatie in Heino.